Gerard Gerritsen

Gerard is sinds vele jaren actief in de Franchise Industrie. Hij managed opdrachten binnen zijn eigen onderneming – Retailarchitects – en werkt nauw samen met andere professionals in de Franchise en Retail Business. Hij opereert als senior consultant op executive niveau voor grote en middelgrote ondernemingen in het MKB. Maar is ook beschikbaar voor jonge entrepreneurs en start-ups voor advies, het structureren van de expansie en herstructureren van bestaande formules.

Doelen:

Werk en leef met plezier. Inspireer, enthousiasmeer familie, vrienden en klanten. Wees trots, creatief en positief. Ga zuinig om met het milieu. Blijf jong van geest, leergierig en sta open voor nieuwe ervaringen. Relativeer waar nodig.

Zijn specialismen zijn: Strategie en Conceptontwikkeling,  Groeistrategieen, [interim] Franchise & Retail Management, Franchise Development en Projectmanagement.  De opmaak van profielen [franchisenemers en franchisegever], Greenfield en Conversie Franchise, BtC & BtB, Werving en selectie van Franchisenemers. Locatie search. Onderhandeling met eigenaren en verhuurders.

Werkte voor onder meer: ABN AMRO, Chase Manhattan Bank, HANOS Internationale Groothandel, Laarhoven design, City Box, MCR Consultants, FDB Consultants, ChairPro International Bulgarije, Office 1 International USA en ABC for Office Jordanie.