Formule

Succesvolle formules kenmerken zich door de logica in keuzes. De totale winkelbeleving klopt voor de consument. Vanaf het moment dat de consument voor het eerst (online) kennis maakt tot en met het moment van aftersales bij de zoveelste herhaalaankoop. Bij een succesvolle formules zijn alle elementen in balans. Goed bedacht en tot in de puntjes uitgevoerd. Veel ondernemers in retail zien de meerwaarde van zo’n formule en kijken naar de mogelijkheden om hun huidige onderneming up te graden naar een formule of willen hun bestaande formule beter maken en zo groeien. Een flinke opdracht voor een retailer die van cruciaal belang is voor zijn onderneming. Logisch dat je dan bij Retailarchitects aan klopt. Samen ontwikkelen we een toekomstbestendig formuleplan. Samen laten we je onderneming groeien. 

Strategie

Als ondernemer speel je in op de praktijk van alledag. Je zorgt dat je flexibel omgaat met de wisselende omstandigheden. Retail vandaag de dag kenmerkt zich door veel wisselende hypes, trends en vele technologische vernieuwingen die impact hebben op je business. Hoe zorg je ervoor dat je daar optimaal van profiteert? Je maak jaarplannen, je toetst je strategie aan wat er gebeurt. Het up to date houden van je strategie en het acteren in lijn met je strategie zijn van evident belang voor de continuïteit. Retailarchitects helpt je bij het scherp houden van je strategie en het bijpassende jaarplan. Soms zijn we vanaf de start betrokken bij het ontwikkelen van de strategie. Soms worden we ingezet als second opinion of challenger. Je dagelijkse business is succesvoller als je een helder beeld hebt van je strategie. En daarom is het ontwikkelen van groei-strategieën een kerntaak van Retailarchitects.       

Management

Zoek je assistentie bij de opzet en inrichting van je nieuwe vestiging of verbouwing van bestaande locatie? Wil je de bestaande organisatie niet overbelasten bij de uitvoering van je plannen? Zoek je oplossingen voor het (tijdelijk) inzetten van management capaciteit? Onze managementdiensten staan tot je beschikking. 

Op het  niveau van management kunnen wij zorgen voor tijdelijke hulp. Onze managers zijn ervaren en kunnen in korte tijd zorgen voor veranderingen binnen je organisatie of het opzetten van een nieuwe afdeling. Op het moment dat de doelstellingen zijn gerealiseerd, trekken wij ons terug. Uiteraard blijven wij het project volgen en evalueren wij op vooraf overeengekomen momenten.

Er kunnen ook redenen zijn om niet direct vast personeel in dienst te nemen. In die gevallen detacheren wij onze gekwalificeerde medewerkers bij jou. Net zolang als je dat wil. Wil je hulp bij het aantrekken van gekwalificeerd personeel voor de uitvoering van je plannen? We helpen bij recruitment door de inzet van ons brede netwerk.