Retailarchitects ontwerpt en realiseert voor HANOS Eindhoven nieuwe afdeling Office

Als onderdeel van een nieuwe HANOS vestiging in Eindhoven werd Retailarchitects ingeschakeld om op ruim 1.000 m2 een prachtige afdeling Office Products te realiseren. De lay out, de routing en het schappenplan werd ontworpen. Na het ontwerp werden ook de inrichting, signing en de winkelstellingen met inlading gerealiseerd. Zowel leverancierskeuze, pricing en promotion werden door HANOS, Internationale Groothandel, aan Retailarchitects uitbesteed. Als vervolgopdracht werden ook in de andere 12 vestigingen van HANOS de Office Afdelingen heringericht. Is uw formule of winkel ook toe aan een verfrissende vernieuwing? Stuur dan een e-mail naar info@retailarchitects.nl of bel met Gerard Gerritsen (06-54908520).

fotohanos

Retailarchitects revitaliseert franchise formule bij Laarhoven Design International

In de wereld van Live Communication is Laarhoven design International sinds vele jaren een vooraanstaande speler. Laarhoven koos voor franchise als business model. Retailarchitects werd ingeschakeld om de formule te revitaliseren en te moderniseren. De franchise overeenkomst werd geactualiseerd en het handboek herschreven. Als vervolgopdracht werden een tweetal franchisevestigingen gereorganiseerd. Een vestiging werd gesloten en na opsplitsing van het gebied door twee nieuwe franchisers voortgezet. De werving van nieuwe franchisers in Nederland werd opgestart. Recentelijk ontving Retailarchitects de opdracht om voor Laarhoven design in Duitsland de groei via een Master en Franchisers vorm te geven. Wilt u ook een groeistrategie toepassen voor uw bedrijf? Stuur dan een mail met uw gegevens naar info@retailarchitects.nl of bel met Gerard Gerritsen (06-54908520)

LaarhovenDesign logo

Retailarchitects zorgt voor nieuw elan bij restaurant Van Bourgogne | BREE33

In opdracht van de aandeelhouders zochten en vonden de consultants van Retailarchitects nieuw bloed voor de keuken en het management van restaurant van Bourgogne. Het concept werd gedraaid van wijn-bar met bites naar restaurant met mooie wijnen. De nieuwe chef-kok Sander Vrijbloed (voorheen restaurant In den Doofpot) en gastheer Viggo Melchert en zijn echtgenote lanceerden een nieuwe kaart met topkwaliteit gerechten (elk €9,75 en vier voor €33). Resultaat: hoge cijfers bij Iens en nummer 1 bij Couvert en een omzetstijging van 50%. Ook op zoek naar een turnaround? Stuur dan een mail met uw gegevens naar info@retailarchitects.nl of bel met Gerard Gerritsen (06-54908520).

Van Bourgogne BREE33 gerecht 1 Van Bourgogne BREE33 gerecht 2

Retailarchitects helpt City Box met Franchise Development

City Box, een keten met 23 selfstorage filialen in Nederland schakelde de franchise specialisten van Retailarchitects in om de gewenste groei naar circa 50 vestigingen te realiseren. Na vernieuwing van het franchisecontract en het handboek werd het profiel van de franchisenemer geschreven. Retailarchitects is zeer verheugd dat zij ook de werving en selectie van franchisenemers voor City Box mag realiseren.

Ook op zoek naar een Franchise Development specialist? Stuur dan een mail met uw gegevens naar info@retailarchitects.nl of bel met Gerard Gerritsen (06-54908520).

CityBox vestigng

Retailarchitects assisteert GAGAWA International bij het vinden van A1 restaurant locaties

Deze in verse gesauteerde kip gerechten gespecialiseerde restaurantketen heeft haar roots in Turkije. Met ruim 60 filialen in de meest vooraanstaande shoppingmalls is zij sinds vele jaren zeer succesvol. Onlangs is zij gestart met een ambitieus uitbreidingsprogramma. In de komende jaren wil GAGAWA tientallen nieuwe (franchise) restaurants openen in en buiten Europa. Retailarchitects kreeg de opdracht om voor de keten zowel locaties als franchisenemers te werven. Inmiddels is de eerste locatie gevonden en de huurovereenkomst met Multi Vastgoed ondertekend. Ook op zoek naar nieuwe locaties of franchisenemers? Stuur dan een mail met uw gegevens naar info@retailarchitects.nl of bel met Gerard Gerritsen (06-54908520).

GAGAWAGAGAWA